vineri, 2 octombrie 2015

Produsele termiante in septembrie plus mini reviews

   Acum că toamna şi-a intrat în plină formă e vremea să golesc şi eu sacoşa cu goliciuni că aşa mare e satisfacţia să arunci aşa multe ambalaje goale că zici că am termiant facultatea din nou... Nu pot să explic.. aşa un sentiment de uşurare alături de fericire .. e de-a dreptul epic.
   Cum nu stau bine cu timpul vă arat poze şi povestesc doar despre BB cramul de la Misha sau despre şamponul uscat de la Bed Head că poate nu apuc să fac un review ca la carte.. Dacă aveţi alte întrebări sau nedumeriri vă rog să îmi scrieţi un coment.. chiar raspund (chiar dacă nu întodeauna  foarte prompt).

    Ansamblu (multele lumânări care fac să pară multe produse)

   Pentru păr şi corp:
      Şamponul uscat de la Bed Head mi s-a părut foarte bun, deşi al început îmi lăsa ceva reziduri albe am descoperit că îl ţinem prea aproape de cap plus că mai apoi am început să îl scutur un pic înainte. Miroase foarte bine. Deşi e mai scump (l-am luat de pe aoro) cred că merită că e bun.. Doar că mie nimic nu se compară că părul proaspăt uscat şi deşi vreau să încerc acum Batiste sper să mă abţin că şapmonul uscat la mine nu rezolvă problema decăt pentru câteva ore apoi arată tot îmbâcsit.
    Şamponul Eucerin Dermo-Capillaire mi-a mai redus din mâncărimile capului dar nu le-a eliminat. Nu îl mai iau.
    Gel de duş de la Yves Rocher - Aţi avut dreptate fetelor (toate cele care aţi scris despre ele) sunt superbe, miros frumos şi mirosul persistă plus că nu sunt scumpe.
    Clasicele HG: deodorantul , Apa micelară Garnier şi spuma de ras Gillette le-am recumpărat de aşa de multe ori că am pierdut de mult sirul. Se mai pune un deodorant Fa pentru că în zile caniculare am avut nevoie de întăriri.


  Pentru faţă: machiaje şi îngrijirea tenului plus unghi:
      Discuri demachiate de la Cleanic (ok) şi de la Cien (super bune)
      O mini cremă de la Balea (marca DM) a fost 1 leu la reducere dar chiar mi-a plăcut.
      Două mascara Loreal Volumissime şi Rimmel lash accelerator - ambele bune primul le face mai dese al doilea mai lungi, împreună Super tare!
     BB cream de la Misha e mai mult un fond de ten decţt un cream. Are acoperire medie spre mare dar din păcate deşi ap pus pente pudră nu rezistă bine cam după 4-5 ore dispare din ea şi rămâi cu o acoperire mult mai mică, mai ales dacă a foarte cald (vară adică).
   Serul anti-rid de la Gerovital - mi-a plăcut textura de gel dar pentru că are 4 parabeni nu îl voi recumpăra.
    Spary pentru uscarea lacului de unghi de la Farmec - nu mi-a plăcut nu am observat să se usuce mai repede plus că mirosul e prea tare.
   Gloss de la NYX - nu l-am termiant dar  e forte vexh la fel şi creionul alb care cred că e Gabrini dar nu mai tin minte că e foarte vechi.
   Pliculeţe de îndepăratea ojei - nu funcţionează decât dacă stai cu orele să freci.. (luate din Dm) Conceptul e bun dar nu şi produsul..


Suplimente şi lumânări
   Ceaiul preferat
    Ketonă de zmeură (din categoria de slăbit, că a zis dr. Oz că funcţionează!). Uractiv mami am zis să îl termin că are echinacea, merişor şi vitamina C şi am zis că e bun pentru imunitate
   Nenumărate lumânări: de la Yankee Candle am una mare şi două mici plus una veche de la Bolsius (luată acum doi ani din metro cred)


I hit pan  patru farduri din paleta la la Pupa, paleta mea cea mai veche (are cam 5 ani) plus că are valoare sentimentală e prima paletă cumpărată de soţ plus că de la ea a pornit obsesia cosmeticelor. Totuşi vreau să o arunc la finalul toamnei dar am zis să o pun pe repeat toată toamna şi uite că am ajuns la fundul cutiei cu primele patru farduri (albul de jos e consumat de mulţi ani). Restul produselor din paletă nu îmi plac nici fardurile cremă nici gloss-urile

Acum sunt fericită să le pot arunca. Voi ce aţi mai termiant.. îmi plac acet tip de postare şi la alţi nu doar ale mele...
                                                                                   xx, Cosmina




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu