miercuri, 17 decembrie 2014

Idei de cadouri - ieftine

   Mai sunt doar 10 zile până la Crăciun şi poate nu toată lumea are idee de ce să cumpere pentru cei dragi.. Aşa că vin şi eu cu nişte idei Ştiu că nu sunt originale..deloc..dar vă arat ce am cumpărat eu pentru cei dragi...  în special seturile care m-au atras în supermarketuri, dar vă arat şi ce am primit de Moş Nicolae că e o altă idee bună. În anii trecut am făcut astfel de posturi pe care le puteţi citi - pentru EA aici pentru El aici, ideile anului trecut aici.
     Cadourile cumpărate anul acesta Pentru fete un set de creme Loreal şi un set pentru păr de la Wella cu spumă şi fixativ.
 Pentru el un set de la Nivea sau unul de la Denim au fost cele care mi-au atras atenţia, şi preţul de 30-40 lei




   Ce am primit eu de la Moş Nicolae, sau dacă tot vrei să cumperi gel de duş sau spumă de baie poţi să iei ceva mai deosebit. Gel de duş şi spumă de baie de la L'erbolario (plus nişte pacheţele drăguţe cu cioco.. nu ştiu de unde le-a cumpărat) şi o pilă de picioare ce merge cu baterii... (a fost un cadou surpriză, aceasta e varianta scumpă e cam 100 lei dar am văzut în anumite farmaci şi o variantă mai ieftină)

Sper să vă fie de inspiraţie, oricum ce e dăriut din suflet  e cel mai important..indiferent dacă e o felicitare făcută de mână un cadou sau o brioşă..... Să aveţi parte de Sărbători Fericite alături de cei dragi!
                                                                                   xx, Cosmina

duminică, 7 decembrie 2014

Machiaj complet de 100 lei (cu alternative)

       Am văzut acest tip de postare, de tip tag pe unele bloguri de la noi şi mi s-a părut o idee foarte bună. La prima vedere am zis că e foarte uşor că doar îmi plac multe produsele accesibile, dar punând pe hârtie am ajuns foarte uşor la suma de 100 de lei, mult mai uşor decât credeam. varianta oficială este cea din poză, dar am şi alte variante la unele produse pe care le-am avut în colecţia de machiaje şi care mi-au plăcut.
      Fondul de ten de la Rimmel - Match Perfection, eu l-am luat cu 27 lei din Auchan, acum toate fondurile de ten de la Rimmel sunt la ofertă aşa că aş alege cel Weak me up care îmi place mai mult. Pentru vară aş alege BB-creamul de la Garnier cam tot la aceiaşi bani. Dacă nu eşti fana fondului de ten ci preferi mai mult un simplu corector îl recomand pe cel de ELF din gama Studio care constă 22 lei.
      Duo-ul blush şi bronzer de la ELF constă doar 22 lei şi e super. În lipsă de farduri de pleoapă le-am folosit de nenumărate ori pe acestea,  bronzerul pe toată pleoapa iar blushul în pliul pleoapei a fost varianta cea mai ok pentur mine.
     Mascara de la Essence, I love extrem volum, 15 lei  la care i-am făcut review este foarte ok dar am auzit lucruri bune şi despre alte mascara de la ei. O altă alternativă la aceiaşi sumă ar fi mascara Supershock Max de la Avon, care mi-a plăcut şi mai mult.
     Un lucru la care nu aş putea renunţa este creionul de ochi folosit şi pe linia internă a ochiului şi a eyeliner. Pentru această postare l-am ales pe cel de la Avon, glimmer stick diamonds în culoarea neagră - costă 10 lei, dar preferatul meu este Superchock creion gel.
     Pentru buze am ales o combinaţie de creion de buze pentru când vreau mai multă culoare şi un balsam colorat pentru zi de zi, mai ales că este iarnă şi am nevoie de mai multă hidratare. Creionul de buze de la Essence este doar 6 lei dar este foarte cremos am trei şi pot ţine bine locul unui ruj. Balsamul de buze de la Maybelline - Baby Lips a fost 12 lei dar acum am văzut că este la reducere cu 9 lei în unele magazine. O altă variantă e balsamul colorat de la Nivea care costă cam 10 lei. Dacă optaţi pentru ruj am auzit că cele de la Essece sunt foarte ok şi costă undeva pe al 10 lei  sau cele de la Rimmel varianta Kate sunt foarte, foarte apreciate şi de mult le am pe wishlist.

 Calculând fără reducerile de sezon avem:
Fonsul de ten- 27
Duo-ul - 22
Mascara -15
creionul de ochi -10
Creionul de buze - 6
Balsam de buze - 12
           Total -     92
    Acestea ar fi strictul necesar pentru mine.. ce mi-aş cumpăra mâine dacă aş avea doar 100 lei, nici o reducere şi nici un machiaj.
    Dacă ar fi să mai adaug ceva aş adăuga un corector şi o pudră..mai ales dacă unele din cele de sus pot fi găsite la oferte, acum ştiu că sunt oferte la fondurile de ten Rimmel şi la balsamul de buze dar în general Avon şi Elf fac multe reduceri..
     Corectorul  cu "acoperire maximă" de la ELF Studio costă 22 lei iar pudra de la Rimmel - Stay Matte e cam 14  lei. Dacă aş avea timp să aştept să iau toate produsele la diferite oferte probabil că aş putea cumva să mă încadrez cu toate în 100 lei şi să am tot kitul necesar.


Ce spuneţi, cum m-am descurcat?
xx, Cosmina 

joi, 4 decembrie 2014

Produse terminate în octombrie şi noiembrie (Empties)

   Uie că a venit vremea să îmi golesc din nou gunoiul... ..adică produsele consumate timp de 2 luni. Unele se repetă la nesfârşi deoarece sunt holy grail products.. cum ar fi deodorantul gel de la Lady Speed Stick sau spuma de ras de la Gillette. Gelurile de duş sunt mereu în schimbare..acestea trei mi-au plăcut dar sunt un pic dezamăgită de cel de la  Le petit Marseillials care nu prea a avut miros.decât dacă miroseai direct în flacon.. (plus cel pe care îl am acum în baie..dar despre care vă vorbesc luna viitoare când e gata).

 Clasicele dischete demachiante cumpărate din Kaufland..ieftine şi bune- ce mai vrei. Apa micelară de Garnier care a ajuns cred la statutul de HG. Gel de curătare a feţei de la Bioderma, foarte bun, am şi review la el aici. Şi acum arsenalul de creme "de slăbit"... Despre Supliform am scris în postare cu cremele anticelulitice  vezi aici dar trebuie să adaug ca la această a doua cutie nu am mai văzut nici un rezultat... Două creme Elmiplant, sper să apuc să fac o continuare la postarea cu cremele anticelulitice cu acestea noi, dar pe scurt pot să vă spun că nu am văzut rezultate deşi le-am folosit cum scrie pe pachet timpde 28 de zile (chiar mai bine). La fel şi cu cea de la Nivea, m-am întors în Real să iau încă un tub (că pe toate ambalajele acestor creme scrie -3 cm  în cazul utilizarii timp de 28 de zile, aplicând 1-2 ori pe zi), dar nu am mai găsit crema..aşa că am trecut la cea de la Gerocossen. (dacă ar fi funcţionat toate aceste creme acum eram ţâr...adică şnur...)

  Din produsele pentru faţă am mai terminat: crema de noapte de la Roc, mi-a plăcut tare mult am să o recumpăr în viitor. O mostră de apă micelară de la Avene, care nu mi-a plăcut de loc.. a tot trebuie să îmi frec ochii... Altă sample size de la Benefit fondul de ten Hello Flawless Oxigen wow, nu aş da bani pe ea...chiar dacă a fost cam galbenă pentru tenul meu  pur şi simplu nu am observat ceva mai deosebit la ea, o prefer pe cea de la Rimmel Wake me up. Vorbind de Rimmel am terminat fondul de ten Stay Matte, pentru că era destul de vechi s-ar putea să fi fost un pic expirat. Spun un pic..că nu am avut nici o reacţie alegică dar nici nu mi-a plăcut foarte tare, nu pic cam apos...După cum spuneam în postarea anterioară acum testez tot de al ei  Match Perfection..Am mai teminat două sticluţe cu spray de fixare a machiajului de la Alverde (marcă DM). Am un review la aceste produse dar când e cald sunt aşa de răcoroase... îmi plac mult, dar din păcate la DM-ul din Oradea nu le mai aduc..le vânez de 2 luni şi nimic.... Ce ciudă îmi e!!!!
Ultimul produs e un rujuleţ de la ELF sub formă de creion retractabil mai gros, care nu e gata dar s-a topit în capac...a fost ok.
      Cam acestea sunt produsele pe care am reuşit să le termin timpde două luni.. Deja se adună concurenţii pentru luna viitoare... Bine că am scăpat de atâtea ambalaje! Am mai donat prietenelor ceva machiaje, dar am pierdut poza făcută la despărţire... am avut ceva probleme tehnice.....Aşa că acum colecţia de machiaje e şi mai mică.

                                                                                        xx, Cosmina

luni, 1 decembrie 2014

Cumpărăturile lui octombrie şi noiembrie, plus Black Friday

       Acesta este cel mai mare Haul pe care cred că l-am făcut.. deoarece are 2 luni de produse cumpărate plus celor două săptămâni de Black Friday.Şi anul trecut mi-am luat ceva lucruri de Black Friday dar nici anul acesta nu m-am putut abţine (poţi vedea ce cumpărături am făcut anul trecut aici
    Octombrie a început bine.. şi foarte cumpătat. Un şampon, două geluri de duş şi o nouă cremă celulitică. (care sunt deja terminate)
   
 Apoi pe parcursul lunii noiembrie au tot venit mici cumpărături... gen apa micelară de la Garnier, că mi se terminase, un nou gel de duş apărut prin Carrfour. Mi-am mai luat şi un nou fond de ten de la Rimmel -Match Perfection şi o nouă cremă de remodelare de la Nivea. (am avut poză cu cele din urmă dar am pierdut-o..şi cum crema deja e terminată nu mai are rost să le mai pozez).


        Şi apoi a început catastrofa de Black Friday.. zic catastrofă că deşi nu am vrut - nu m-am abţinut şi am cheltuit cam mult.. (şi unde mai pui că mai erau chesti pe care le-am vrut dar am renunţat în ultimul moment).
      Prima comandă, ca şi anul trecut, a fost la Yankee Land unde mi-am luat lumânări pentru un an întreg la 50% reducere... am luat 5 medii şi una mică.. două de Crăciun şi iarnă  Christmas Cookie şi Cramberry Ice, două pentru tot anul gen Baby Powder şi Lake Sunset şi  una pentru primăvară Garden Hideaway

 A doua comandă a fost de la organicbaby,  am comandat Cereale fără zahăr, îndulcitor de ştevie şi pentru bebe am luat două geluri de duş, o loţiune şi un gel de dinţi
Şi ca să pun capac după Black Fridaz am intrat în Sensiblu, cel care are produse L'occitane ( în Oradea e doar unul) şi mi-am luat la reducere o cremă şi un mini gel de duş.. (dn ală foarte apreciat de migdale că şi aşa a fost 31 de lei). La începutul lui 2014 pe wish list aveam produse L'occitane şi produse The Body Shop, mi-am începlinit astfel o dorinţă.


În aceiaşi zi am fost şi prin H&M şi mi-am luat un pulover la 6o de lei


Concluzie: după astfel de cheltuieli şi cu buzunarul gol, am hotărânt ca decembrie să fie NO BUY Decembrie. Adică nu mai am voie să iau nimic, excepţie e dacă se termină şamponul .. atât... Am voie să iau cadouri celor dragi astfel să simt că fac şi eu shopping..dar mie nu am voie să îmi iau nimic. Sper să reuşesc... Va fi greu că acum apar tot felul de seturi la preţuri foarte bune.. dar sper să le mai găsesc şi în ianuarie dacă chiar îmi ia ceva ochii. Ar trebui să mai fac astfel de exerciţii... Peste o lună am să vă spun dacă am reuşit sau nu.. iar dacă calc strâmb am să vă arat ce anume m-a corupt. Uraţi-mi succes!
                                                                                     xx, Cosmina
P.S.  La mulţi ani România, că azi e 1 Decembrie!!